05 maart 2015

Nieuwe versie 3.2 van programma BackUp

Wijzigingen in deze versie:

Probleem met het uitsluiten van mappen opgelost.

Het is nu mogelijk om meerdere (sub-) mappen op te geven, gebruik een komma als scheiding tussen de mappen:


Kijk voor meer informatie in de Help file.

U kunt de nieuwe versie weer ophalen van mijn download pagina.

Er kan bij installatie een melding komen dat de opgehaalde file setup.exe onbetrouwbaar is (dit komt omdat ik geen duur certificaat bij Microsoft wil kopen), maar U moet de setup file wel uitvoeren om de nieuwe versie te installeren. Windows-8 weigert in eerste instantie om hat programma te installeren: druk op Informatie en daarna op de knop 'Toch installeren.' Meer informatie staat hier.

Als de nieuwe versie automatisch geïnstalleerd wordt, kan er op het einde een foutmelding komen waarin staat dat er een probleem was met de nieuwe versie. Dat komt omdat ik een nieuwe test certificaat moest maken dat niet geldig is voor oude installaties.

Verwijder de oude versie eerst via Configuratiescherm / Programma's en onderdelen. Ga daarna naar mijn download pagina, open de installatie pagina en klik op de 'Install' knop.

Soms lukt de installatie niet als U de Internet Explorer 9 gebruikt. U kunt dan het beste een andere browser programma gebruiken: Google Chrome, FireFox, Safari of versie 8 van de Internet Explorer, want die programma's geven geen problemen.

Geen opmerkingen: