03 december 2014

Nieuwe versie 4.2.7.1 van programma EditPhotoInfo

In versie 4.2.7.1 zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

Omdat Google aangegeven heeft dat na 1 februari 2015 geen KML files meer op de site maps.google.com ingelezen kunnen worden is hiervoor een andere oplossing gezocht. Er kan nu een automatisch een GoogleMap.html webpagina file gemaakt worden in de map waarin ook de Google Earth kml-file met de waypoints gemaakt wordt. Daarvoor moet wel 'Maak GoogleMap pagina' aangevinkt zijn.

De Link functie is verwijderd. Die knop heeft nu de text 'Update Google Maps link' en maakt het mogelijk om oude Slide Show 4 albums te updaten, zodat de KML-files ook na 1 februari 2015 in een browser bekeken kunnen worden. Als U op die knop drukt wordt de GoogleMap.html webpagina file ook gemaakt en de Google Maps link in het album verlegd naar deze web-pagina. U moet daarna nog wel de file index.html en GoogleMap.html uploaden naar Uw server.

In een Slide Show 4 album moet U in het URL veld van de Google Maps link invullen 'GoogleMap.html'.

Kijk in de helpfile voor meer informatie.

U kunt het programma ophalen vanaf mijn software download pagina.

Als U na 17 november 2014 geen update heeft uitgevoerd, dan moet U het programma opnieuw installeren, zoals hier aangegeven is.

Als een automatische update een foutmelding geeft "Contact the vendor", verwijder de oude versie dan eerst via Start / Configuratie scherm / Programma's en onderdelen en installeer de nieuwe versie vanaf deze pagina.

Geen opmerkingen: