31 augustus 2013

EditPhotoInfo vs 4.2.4.5 en Slide Show 4 skin vs 1.6

De wijzigingen in versie 4.2.4.5 van mijn programma EditPhotoInfo waren nodig om panorama foto's te kunnen vergroten voor gebruik in de  'Slide Show 4' skin versie 1.6.


De volgende wijzigingen zijn aangebracht inin de  'Slide Show 4' skin versie 1.6:

Als een album panorama foto's bevat, dan wordt er automatisch een expansie icon in de linker boven hoek van de slide pagina toegevoegd als (image breedte > 2.4 * image hoogte) en (de natuurlijke image hoogte > 1.4  * initieel getoonde image hoogte). Een voorbeeld van een album met panorama foto's staat hier.

Voor panorama foto's wordt het aanbevolen de images in de slides folder na het genereren van het album met het jAlbum programma te vergroten tot bijvoorbeeld een hoogte van 800 pixels. Dat kan gedaan worden met de nieuwe versie van mijn EditPhotoInfo programma: Open  het 'Maak web pagina voor foto' venster en vink daar 'Maak geen webpagina: converteer alleen de foto en sla die op in de slides folder' aan en selecteer de gewenste hoogte en kwaliteit van de geconverteerde foto. Druk vervolgens op de OK knop en de foto in de slides folder wordt vervangen door de gegenereerde foto.

U kunt het programma EditPhotoInfo ophalen vanaf mijn software download pagina.

Geen opmerkingen: