23 juni 2013

EditPhotoInfo vs 4.2.4.4 en Slide Show 4 skin vs 1.4.5

De wijzigingen in versie 4.2.4.4 van mijn programma EditPhotoInfo waren nodig om 360cities.net panorama's met de nieuwe versie 1.4.5 van de 'Slide Show 4' skin: te laten zien.


De volgende wijzigingen zijn aangebracht in versie 4.2.4.4:

Als 'Verwijder uit bijschrift:' is aangevinkt, dan worden ook overbodige spaties aan het begin en einde van de beschrijving verwijderd.

Bij een verplaats actie gaat er geen kopie meer naar de prullenbak.

Het is nu mogelijk om een (360 graden) panorama foto te testen zonder dat er al een album voor bestaat. Selecteer daar voor die test de originele foto als 'slides' foto en geef na de foutmelding aan dat je een panorama foto wil testen. Er wordt dan in de fotomap een html file gemaakt die de panorama foto gebruikt. Er vindt geen conversie naar een lagere kwaliteit plaats.

Het is nu mogelijk om in plaats van een nieuwe panorama webpage te maken, te verwijzen naar een reeds bestaande pagina op het web, b.v. als u het panorama op de 360Cities.net site gezet heeft.

De functie "kopieer locatie" zet de locatie nu ook als string in het klembord. U kunt dit gebruiken om de locatie in te vullen als U een panorama op de 360Cities.net site publiceert.

U kunt het programma EditPhotoInfo ophalen vanaf mijn software download pagina.

Als een automatische update een foutmelding geeft "Contact the vendor", verwijder de oude versie dan eerst via Start / Configuratie scherm / Programma's en onderdelen en installeer de nieuwe versie vanaf deze pagina.

Geen opmerkingen: