11 april 2012

Nieuwe versie 3.0.2 Backup programma

Wijziging in deze versie:

Als een file op de back-up disk verwijderd moest worden omdat er een nieuwere versie op de back-up disk gezet moest worden, dan werd die file automatisch in de prullenbak gedaan. Dat is nu instelbaar gemaakt. Het back-up proces is veel sneller als de verwijderde file niet in de prullenbak gezet wordt.

Kijk voor meer informatie in de Help file.

U kunt de nieuwe versie weer ophalen van mijn download pagina.

Als de nieuwe versie automatisch geïnstalleerd wordt, komt er op het einde een foutmelding waarin staat dat er een probleem was met de nieuwe versie. Dat komt omdat ik een nieuwe test certificaat moest maken dat niet geldig is voor oude installaties.

Verwijder de oude versie eerst via Configuratiescherm / Programma's en onderdelen. Ga daarna naar mijn download pagina, open de installatie pagina en klik op de 'Install' knop. Soms lukt de installatie niet als U de Internet Explorer 9 gebruikt. U kunt dan het beste een andere browser programma gebruiken: Google Chrome, FireFox, Safari of versie 8 van de Internet Explorer, want die programma's geven geen problemen.
Er kan een melding komen dat de opgehaalde file setup.exe onbetrouwbaar is (dit komt omdat ik geen duur certificaat bij Microsoft wil kopen), maar U moet de setup file wel uitvoeren om de nieuwe versie te installeren.

Geen opmerkingen: