09 december 2010

Nieuwe versie 4.0.3 van Programma EffectenBeheer

Wijzigingen in versie 4.0.3.:

Het is nu mogelijk om zelf een link te maken naar b.v. een actuele koersen pagina en die met de nieuwe knop rechts bovenin te openen in Uw Browser. Standaard wijst die link naar een site met de AEX intraday koersen. U kunt de link in het Opties scherm wijzigen.

In een grafiek wordt alleen de eerste regel van het commentaar gezet en wordt de lengte beperkt tot maximaal 100 tekens. Om het gehele commentaar te zien moet U rechts boven de grafiek op de knop 'Edit steun/weerstand/commentaar' klikken

In de watchlist tabel wordt geheel rechts alleen de eerste regel van het commentaar getoond, maar als de watchlist geprint wordt, dan wordt het commentaar weggelaten omdat er anders te weinig ruimte op papier is voor de andere kolommen.

Het volledig commentaar wordt in het gele hint venster getoond als U met de muis over een regel van de watchlist of van de rendementen beweegt.

Bij een lange status tekst was de statusregel soms leeg, dat is verbeterd.

De combobox boven een grafiek waarin het effect staat waarmee de koers vergeleken wordt bleef soms leeg, dat is gecorrigeerd.

De licentie file wordt niet meer in de programma map opgeslagen maar in de submap WolffSoftware\Licentie in de persoonlijke documenten map ("Mijn documenten" bij Windows-XP en Documenten bij Windows Vista en Windows 7 ). Dit heeft als voordeel dat er maar één keer om de licentie file gevraagd hoeft te worden en BeurKoersen en Effectenbeheer kunnen van dezelfde licentie gebruik maken.

De licentie file werd niet goed gelezen als er als korte datumnotatie niet d-M-jjjj was ingesteld. Dat is gecorrigeerd.

Meer details kunt U vinden in de on-line help file.

U kunt het programma installeren vanaf mijn Software Download pagina.

Geen opmerkingen: