03 december 2010

SchudBridgSpellen is vernieuwd
De volgende zaken zijn gewijzigd in versie 3.0:

Het SchudBridgSpellen programma was nog geschreven in Delphi Pascal, maar is nu net als het programma Backup, BeursKoersen en Effectenbeheer volledig herschreven in VB .NET voor .NET versie 4, waardoor het programma sneller en gebruiksvriendelijker is geworden. Er zijn veel wijzigingen aangebracht o.a.:

Voor de set-up procedure wordt nu nu ook de Microsoft .NET applicatie ClickOnce gebruikt. Bij het opstarten wordt er automatisch gekeken of er een nieuwe versie beschikbaar is, waarna die nieuwere versie automatisch geïnstalleerd kan worden.

Bij een eerste installatie wordt nu een werkmap \WolffSoftware\SchudBridgSpellen in Uw Documenten map gemaakt, waarin bestanden met de spellen opgeslagen worden.

Het programma ondersteund 2 talen, Engels en Nederlands. Daarom is de naam van de programma file niet meer SchudBridgSpellen.exe maar ShuffleBridgeCards.exe.

Het is nu ook mogelijk om oude spellen in een pbn file in te lezen. Deze spellen kunnen dan bekeken worden en ze kunnen dan omgezet worden in een CSV-file of webpagina.

Alle acties worden geregistreerd in een log-file.

U kunt het programma gratis installeren vanaf mijn software download pagina.

Geen opmerkingen: