18 februari 2008

Nieuwe versie 2.4 van mijn programma BeursKoersen

Omdat de Eurobench.com site per 1 januari 2008 overgenomen is door IEX en men op die datum veel software vervangen heeft door software die al op de IEX.NL site aanwezig was, was het niet meer mogelijk om de koersen van die site op te halen.

De nieuwe Euobench.com site heeft helaas veel minder mogelijkheden dan de oude Eurobench.com site en er kunnen minder aandelen en beleggingsfondsen opgezocht worden. De Eurobench Interesselijst is vervangen door de IEX watchlist, die ook gebruikt wordt op IEX.nl en DeBeurs.nl. Een portefeuille kan ook niet meer bijgehouden worden op de nieuwe Eurobench.com site.

Daarom is in het programma BeursKoersen de Eurobench.com interesselijst in dit vervangen door de watchlist van de IEX.nl site en zijn ook de links van de Intraday index grafieken naar de Eurobench.com site verwijderd.

U kunt de nieuwe versie ophalen van mijn software download pagina.

Als U suggesties heeft voor een site die dezelfde mogelijkheden bied als de oude Eurobench.com site, geef dat dan aan mij door. Dan zal ik die site mogelijk in een volgende versie opnemen.

Geen opmerkingen: